June 30, 2019 at 4:48pm

AAA

Trotse ouders dat we zijn, hier moet nog wat gestoeft worden.

Nienke 🦄

Ons kleinste prinses heeft dat goed gedaan en is helemaal klaar voor het vijde studiejaar! Ze is ondertussen zelfs al op kamp vertrokken, snif.

Mila 💥

Ons grootste prinses had tijdens de vorige examenperiode wat steken laten vallen. Dat was SUPER-spannend hoe ze zich zou smijten én of ze wel zou kunnen starten in de richting van haar keuze.
Het is er boenk op. Ze heeft er hard voor gewerkt en dat is dubbel en dik beloond. Het was écht fijn om van haar klastitularissen die resultaten te mogen ontvangen.

Arwen 🚀

Onze oudste, en ondertussen ook de grootste, van de familie kan perfect berekenen waar op welke moment hoeveel inzet nodig is. Dat is ook een gave natuurlijk en ook hier kunnen we eindigen met een mooie laatste periode.

AAA

Zo komen we uit op een AAA, of A+++, energiezuiniger kan dat hier in huis niet meer worden!

Goed gewerkt mannen! 😘


school effe klaar AAA arwen mila nienke


Previous post
Nienke 10! Het is gebeurd, onze kleinste prinses is vandaag 10 geworden. We hebben nu alleen nog maar tieners in huis. Zotjes en ook: hoe is dat zo snel kunnen
Next post
Keukenprinses Zet mijn Sien in een keuken en daar komt vanalles lekkers uit. Wat ik met spaghetti kan, kan zij met al de rest. 🥰