May 27, 2021 at 9:52pm

Aqualodge

Aqualodge. Dat stond in onze agenda voor woensdag en donderdag. Een nachtje weg, samen en alleen met z’n tweeën. De max. 

Dat was: 
  1. al veel te lang geleden
  2. een beetje voor mijn Sien haar verjaardag (zaterdag)
  3. een beetje meer voor onze huwelijksverjaardag (zondag)

IMG_6135.jpg


We konden maar in de lodge vanaf 16:30u dus hebben we daar op en rond het domein een wandeling gemaakt om vervolgens iets te gaan drinken in de Abij van Maredsous. Dat was al top. Wederom een mooie streek in de d’Ardennen mogen leren kennen.

R0002360.JPG

In de lodge stond volgens de romance pack een fles Champagne klaar en was de boel versiert was met rozenblaadjes. Dat allemaal in een houten kader: romantiek++
Diner was er al aanwezig, inclusief opwarmtips. We moesten dus voor niets of niemand meer naar buiten … tot deze morgen 11u want het LUXE ontbijt werd rond 9u door een speciaal luik in onze lodge gehangen. Ja, gehangen, dat is geen typfout.

IMG_6131.jpg

Sosoye, één van de mooiste dorpen van Wallonië was er in de buurt. Natuurlijk moesten we daar ook eens gaan kijken én wandelen. We hebben er zelfs een zonnetje gezien!

R0002386.JPG

Het was TOP! en dat lief van mij, ik zie ze graag. 🥰

Dit was eerst te lezen op Hey, World


hey world


Previous post
🎶 🐦 🎶 Deze morgen nog eens een beetje vroeger uit dat bed gevallen om een rondje te lopen. Het was de max, zoals gewoonlijk, maar deze keer heb ik iets
Next post
Turkoois 30 mei 2003, vandaag 18 jaar geleden, heb ik JA! gezegd tegen dat lief klein Sieniewienietje van mij. 18 jaar huwelijk of turkoois. Ja. JA. JA!