May 10, 2019 at 9:56pm

Audible

Ik heb nog maar sinds gisteren een trial account en ik ben al grote fan. De omstandigheden zijn misschien uitzonderlijk, maar toch: fan? 🙋🏻‍♂️

Late to the party

Audible laat je luisteren naar je boeken. Dat alleen is al best plezant maar haal er een Kindle bij en het wordt helemaal de max. Je leest op Kindle, je luistert verder waar je gebleven was en leest weer rustig verder op je Kindle of de Kindle iOS app waar je gestopt was met luisteren. Dat werkt nog fantastisch ook.

Uitzonderlijk?

Op dit moment ben ik The Death of the Necromancer aan het lezen. Die bestaat ook op Audible.
Gisteren tijdens de afwas ben ik beginnen luisteren (van waar ik gebleven was met lezen). In bed heb ik verder gelezen op mijn Kindle. Deze morgen moest ik op en af naar de luchthaven: je raadt het al, verder luisteren in de auto.

Uitzonderlijk dus omdat ik zo goed als nooit zo lang in een auto zit.

Maar dat afwassen, dat doe ik wel wat meer. 🙌🏻


boeken goodreads audible kindle


Previous post
Instamemories februari 2013 Ik denk, ik ben niet zeker, maar ik denk dat ik toen een Ommegang gedronken heb. Dat dat lekker geweest moet zijn, dat weet ik wel zeker.
Next post
The Death of the Necromancer Uit. ’m is uit. Met heel dat Audible verhaal is het plots wat sneller gegaan. Door de Murderbot serie dacht Goodreads dat deze ook wel iets voor mij