January 19, 2016 at 9:30am

Balletjes in tomatensaus

none

De balletjes in tomatensaus van Jeroen Meus die zijn O zó lekker. We eten dat wel eens maar veel te weinig naar mijn goesting. Het is geen klaar in 30 minuten recept dus dat is ook redelijk normaal.

Mijn Sien moest werken vorig weekend en dat in combinatie met het organiseren van een nieuwjaarsreceptie maakte de kans op een gezonde avondmaaltijd wat kleiner.

Ik kook zo goed als nooit. Ik ben vooral goed in opwarmtechnieken, spaghetti en dingen met eitjes. Mijn Sien doet dat simpelweg SUPER in de keuken.

Plots was ik een man met een plan, ik zou Jeroen zijn balletjes klaarmaken. Ik? Ja, ik. Complex leek me dat niet, mijn onervaren ik zag dat helemaal zitten.

Oh ja, en het zou een verrassing zijn.

Een weekend loopt echter nooit echt volgens plan. Terwijl mijn liefste aan het werken was zijn Arwen, Mila, Nienke en ik naar de Mediamarkt geweest, gaan zwemmen, naar de GB, vervolgens naar de Pizzahut om af te ronden met een kerstboomverbranding. Vooral de Pizzahut heeft roet in de planning gestrooid. We hebben meer dan een uur op onze pizza’s moeten wachten.

FFWD

Uiteindelijk ben ik beginnen koken op een zateravond om 23u, net op het moment dat ze thuis kwam. Weg verrassing.

Het einde is minder spannend: ik ben om 2:30u dat bed in gekropen en hebben we zondagmiddag ZALIG lekkere balletjes gegeten.

Ja, het was lekker. Ja, ik wil zo nog wel eens iets doen. Ja, dat mag dan op een uur zijn dat mensen nog wakker zijn.


winning eten koken Jeroen Meus


Previous post
Vieren Het is nog steeds januari en die vraag ‘en wat heb je gedaan met oudjaar?’ die blijft komen. Dat mag nog wel even ook hoor. ‘Het beste in 20
Next post
Wandelen en fietsen in Hof Ter Linden Mijn Sien in een leuk filmje op een fantastische bakfiets, met toffe figuranten, gemonteerd door een politiek talent Jeroen en wie had de camera