September 30, 2013 at 9:30am

Baroness in Antwerpen

none

Ik had het geluk om gisteren Baroness live aan het werk te zien in den Trix, Hof ter loo.

2013-09-30 08.58.40

Eigenlijk feitelijk kan ik daar niet veel meer over zeggen dan dat het kei-super-bangelijk-fantatisch-goed was. Met nummers van Red Album, Blue Album en Yellow & Green voel je gewoon de evolutie die ze hebben doorgemaakt. Super. Als ze ooit nog eens in Belgiƫ passeren wil er ik nog wel eens bijzijn.

Spijtig dat ik bij het binnenkomen nog een flyer in mijn handen kreeg met nog wat andere optredens. Spijtig, want als ik het niet geweten had, had ik het niet zo erg gevonden dat ik er niet ga kunnen bijzijn.

Onder andere:

  • 04/10/13 Children of Bodom en Insomnium

  • 08/11/13 Dark Tranquility en Tesseract

  • 17/11/13 Soilwork

  • 22/11/13 Heaven shall burn en Hypocrisy

Maar dus: gisteren was bangelijk.


antwerpen baroness hofterloo trix borgerhout super


Previous post
Sleep tracking Dat is toch fijn om te zien, hoe dat dat klopt. Hierboven zie je hoe mijn Fitbit One denkt dat ik vanacht geslapen heb. En dat is er boenk op. De
Next post
SMS Ik kreeg vanmiddag volgende sms: Let op, vanaf 1-11-2013 wordt de KBC-sms-dienst voor rekeninginfo en alert beleggen stopgezet. Gebruik KBC-Mobile