July 8, 2014 at 9:30am

Bijna terug compleet

none

Het is vakantie. Die langverwachte grote vakantie. Er wordt hard gewerkt aan nieuwe kamers voor Arwen en Mila, maar dat doet er nu even niet toe.

Wat doet er wel toe? Het was hier stil in huis, nu al wat minder, maar we zijn nog niet compleet. Dat hoor je, dat voel je. Arwen en Mila zijn dit jaar voor het eerst 7 dagen op kamp (geweest) met de Scouts. 7 dagen weg van huis.

Zaterdag, zondag, maandag; ja, dat zijn 3 dagen; hadden we één kindje. Een schat van een meisje dat een klein beetje verloren was zonder haar grote broer en zus. Mila vertrok pas wanneer Arwen reeds halverwege was. Arwen in Mol, Mila naar Brugge. Eerlijk gezegd, Kontich was gemakkelijker geweest, in elk opzicht. Of Boom.

Je mag tegen mij nu ook Arwen of Mila zeggen hoor mama.’ — Nienke 05/07/2014.

Lief, toch? Zomaar, omdat wij dan Arwen en Mila minder zouden missen.

De klok tikt en vanmiddag mocht ik Arwen gaan halen. Wat hotdogs en wat file later lag er een kleine stinker in een bad te weken.

We zijn nu opnieuw met z’n vieren. 4 mensen in een huis waarbij eenieder blij is dat die andere er ook is. Man, dat gaat iets geven als 4 opnieuw 5 gaat zijn!


arwen mila nienke vakantie kamp scouts


Previous post
Een vijver in huis Ons Nienke is jarig vandaag. 5 jaar. 5. Zo snel gaat dat. Ze keek er al een tijdje naar uit, dat maakt het plagen ook eens zo plezant. Ik ben ook
Next post
Sky Force 2014 Van een spel van ’t moment gesproken! Sky Force 2014 Weet je nog die spelbakken in een luna park of café zo’n 20-tal jaar geleden? Die spelletjes