September 25, 2020 at 4:08pm

Dat thuiswerken, ik ben fan. Ik ben zelfs zeer grote fan. Het is allemaal zeer persoonlijk natuurlijk maar als er al iets minder over gezegd moet worden: Je moet zelf actief bezig zijn met actief bezig te zijn.

Wanneer je op locatie werkt moet je naar buiten. Dan moet je alvast de fiets op of in en uit een auto stappen. Toegegeven, een auto is niet echt hard actief zijn, maar als je het niet meer doet nog veel minder. Ik fiets tegenwoordig bijna alleen nog naar de bakker of slager. Dat is gelijk 1000% minder dan vorig jaar want al het woon-werk-verkeer doe deed ik met de fiets.

Dus loop ik nu meer en als ik niet loop probeer ik om toch even te gaan wandelen. Zoals deze middag, een broodje eten in ons fort. Dat is pure rust + bewegen = #winning.

Daar horen wat foto’s bij.


thuiswerken buiten is het beter wandelen 📸


Previous post
chruby + puma-dev Recent ben ik van rbenv naar chruby gegaan. Gewoon, omdat het kan. 🤷🏻‍♂️ Als we even vergeten dat puma-dev volledig om zeep was, alles tiptop.
Next post
Fietsen naar Lier We moesten vandaag iets ophalen in een apotheker. IN LIER! Doe jij dat niet even met de fiets? – mijn Sien Uh. Naar LIER? Met de fiets? Blijkt