January 12, 2014 at 9:30am

Blitszwemmen

none

Arwen, Mila en Nienke waren al een paar weken aan het zeggen dat ze nog eens wilden gaan zwemmen. We hadden het eerst een keer gepland tussen kerst en nieuwjaar maar toen was het zwembad toe dus we zouden dat snel mogelijk nog eens proberen.

Omdat ge zo’n dingen gewoon moet doen, zou het dit weekend gebeuren. Voila, er was geen weg naast.

Dit weekend was er echter dé kerstboomverbranding in Edegem. We wonen hier nu bijna 9 jaar en ik was daar nog niet geweest en ons kindjes al zeker niet. De eerste keer zou zaterdag zijn. We zouden ook pas gaan zwemmen na ons Nienke haar dutje. Daar komt nog bij dat we om 17.30u een hapje zouden gaan eten in De Specht want om 19u zouden ze beginnen met kerstbomen in brand te steken. Van een strakke planning gesproken.

Ons Nienke heeft tot 16u geslapen. Dat wil zeggen dat we om 16.35u in het zwembad zaten. Om 17u in de douches want die meisjes hun (lang) haar moet zeker en vast gewassen worden na zo chloor-behandeling en vervolgens te laat ons benen onder tafel hebben geschoven in De Specht.

Blitszwemmen, het kan. Iedereen was blij en ook de kerstboomverbranding was een succes.


zwemmen kindjes kerstboomverbranding strakke planning


Previous post
Live update In de auto zit zo’n TomTom, vast. Die TomTom dingen daar kan je van die Live Services op activeren. Als je daar gebruik van wil maken moet je dat
Next post
Verslukt Ons Nienke kroop vanavond in haar bed:“Hey papa, dat is mooi opgedekt!” Ze gooit dat laken open en gaat rechtop in bed zitten: “Nu is het