July 2, 2020 at 6:56pm

Bupdate

Ofte een boeken-update. Over welke boeken dan precies?

A Gentleman in Moscow ★★☆☆

A Gentleman in Moscow

Dat was een moeilijke bevalling. 4 maanden over 462 bladzijden. 😩
Het is een goed boek, anders was ik wel gestopt, maar het is mijn ding niet. Véél te traag. Mooi geschreven, maar opnieuw, véél te traag. Ik ben blij dat ik er door ben.

The Shotgun Laywer ★★★★☆

The Shotgun Lawyer

Dit boek heb ik geluisterd. Dat was top. Een aangename afwisseling met die van hierboven. Luisteren is de max, dat kan tijdens het afwassen, stofzuigen, wandelen naar de winkel, … noem maar op.
Af en toe een juridische thriller kan ik wel smaken, zeker zo’n luchtige exemplaar.

The Monkey’s Raincoat ☆☆☆☆☆

The Monkey’s Raincoat

Ik heb geen idee hoe die op mijn to-read-list is geraakt, maar hij stond erop. Ik had iets nieuws nodig om te luisteren en voila. Heb ik spijt dat ik daar geld aan gegeven heb! Het is misschien een goed boek, geen idee, maar die mens dat het moest voorlezen … shit man. Ik heb het geen uur volgehouden. Weg ermee.

The Hod King

The Hod King

Hier ben ik vandaag mee gestart. Het is de derde uit de reeks The Books of Babel waarvan de eerste twee al subliem waren. Fantastisch goed verhaal. Nr 3 start opnieuw zo goed dat het voelt als thuiskomen. Het gaat dan ook vlotjes verder waar nr 2 gestopt was.
Dat wordt weer genieten. Top top top.


boeken goodreads kindle audible 📚


Previous post
Watch face Best content van mijn huidige Apple Watch watch face: Modular Compact met: Fantastical Watchsmith Activity Watchsmith Fuzzy Time
Next post
Olie Nu dat ons Nienke op kamp is, is het plots een beetje gemakkelijker om de parket boven nog eens wat liefde te geven. Een verse laag olie en je hoort