February 9, 2015 at 9:30am

Creata FEEST

none

Creata 2015

Het voorbije weekend konden we weer genieten van een nieuwe editie van Creata. Het was, zoals verwacht, de Moeite. Ja, met een grote M. Het is zo fantastisch om zien hoe heel de school, alle kinderen, klein en groot, leerkrachten en al de helpende handen er jaar na jaar in slagen om er iets moois van te maken.

Ik denk niet dat ik mijn hoofd rond al het voorbereidende werk krijg. Zotjes. Knap. Zelfs een omschrijving is moeilijk. Het is geen schoolfeest want dat is pas in juni. Het is geen theater want het is zo veel meer. Denk dan maar dat het van alles VEEL is. Een FEESTIVAL.

Arwen was deze keer de burgemeester, Mila een druïde en ons Nienke een zeemansvrouw.

Creata 2015

Net als iedereen, mijn gedacht, kijk ik al uit de volgende editie. Ons Nienke gaat volgend jaar naar het eerste leerjaar dus hopelijk hebben we er nog een stuk of zes te goed.


arwen mila nienke andreas vesalius creata feestival


Previous post
Prijs Dank u EZO-handelaars! Ik had prijs met de eindejaarsactie! We mogen voor €75 aan bons spenderen in dat Edegem-land van ons. Een groepje van
Next post
iPad open iPad + Linode, 1 year later - een paar jaar geleden is die blogpost voorbij gekomen. Toen was het voor mij, hier in dat Belgeland onmogelijk. Het