November 20, 2017 at 9:30am

Daar! Ginder! Hier! Sneller!

none

We zijn niet alleen, daar ben ik wel van overtuigd, maar wanneer je kinders hobbies kweken dan begint die avond er betrekkelijk hectisch uit te zien.

Op tijd thuis zijn maar dan is de eerste al weg en heeft mijn liefste al voor eten gezorgd. De tweede moet dan al aan het eten zijn (alleen, ocharme) want die vertrekt een half uur later. Om dan alleen met de derde te eten. Vervolgens de keuken beginnen op te ruimen waarna nummer 1 en 2 druppelsgewijs weer thuiskomen en mijn liefste ook nog moet eten.

Gelukkig kunnen we wel wat ritjes delen met andere sympathieke mama’s en papa’s! 🙌🏻

MEER HOBBIES!


no tags


Previous post
Snapchat Toen ik het vorig jaar installeerde was ik al vrij laat op het feest. Ik begreep er niets van en dat was dat. Vandaag begrijp ik er nog
Next post
Mini Metro staat al een tijdje op mijn foon, na een goeie review, maar het kreeg me niet te pakken. Toen ik plots zonder spel van ’t moment zat