June 24, 2014 at 9:30am

Een vijver in huis

none

Nienke 5 jaar!

Ons Nienke is jarig vandaag. 5 jaar. 5. Zo snel gaat dat. Ze keek er al een tijdje naar uit, dat maakt het plagen ook eens zo plezant. Ik ben ook jarig op een 24ste, natuurlijk nu nog niet. Maar om dan af en toe eens te laten vallen dat ik eerst jarig zou zijn … schitterend hoor. :)

Een vijver in huis, dat klinkt anders dan een tiener in huis maar bij een vijver kunnen we toch ook spreken van één hand(je) vol vingers jaar. Misschien een beetje natter?

Dat ontbijt op bed waar ze recht op heeft hebben we na overleg gelukkig kunnen verplaatsen naar zaterdag. Ze zou er zo in het midden van de week niet van kunnen genieten, de ochtendrush weet je wel.

We hebben dat dan onmiddellijk goedgemaakt door vanmiddag met z’n allen te gaan vieren op restaurant. Zo in de rapte, mooi gepast in het midden van een anders doordeweekse schooldag. Genieten.

Als ik al voetnoten zou hebben dan zou dit er eentje zijn: die foto’s hierboven? Ja, dat heeft ze zelf gedaan. Ze is een prinses.


nienke jarig 5 jaar prinses


Previous post
Voetbal op school Er is deze dagen wat voetbal op tv. De aandachtige medemens heeft dat waarschijnlijk wel opgemerkt. Ik probeer het wat te volgen maar in deze fase,
Next post
Bijna terug compleet Het is vakantie. Die langverwachte grote vakantie. Er wordt hard gewerkt aan nieuwe kamers voor Arwen en Mila, maar dat doet er nu even niet toe.