January 27, 2014 at 9:30am

Fietsen op rollen

none

Gisteren, zondag, was het weer een nieuwe editie van Fietsen op rollen bij ons kindjes op school. Dat is een traditie die al, ik weet niet hoelang maar héél lang, meegaat. Arwen kon voor de 4de keer deelnemen en hij had er zin in. Ons Mila was er ook deze keer helemaal klaar voor.

Ikzelf stond tijdens de eerste koers (ze doen er 3, en daar volgt dan een finale uit, en dat allemaal per leerjaar) mee op het podium om de moedige fietsers op hun fiets te helpen en te supporteren. Óp het podium is toch een leukere ervaring dan in het publiek. Je ziet ze allemaal passeren van 1ste tot het 6de leerjaar, eerst de jongens, dan de meisjes. En allemaal trappen ze de ziel uit hun lijf.

Onze Arwen stond hier vanmorgen nog te blinken met zijn medaille, zo trots als hij was dat hij de mee finale heeft mogen rijden.

Volgend jaar: opnieuw aub!


arwen mila ave fietsenoprollen


Previous post
Sociaal lopen Congrats on your challenge achievement, dat vond ik vanmorgen in de mailbox. Om mee te doen moest je ergens in januari 10 km lopen. Hard. Of zo
Next post
Blauw of grijs Ze hebben hun tijd goed gedaan, daar niet van. Het is nu toch al een paar jaren dat we ze elke dag met z’n tweeën gebruiken. Badhanddoeken. Van de