August 6, 2013 at 9:30am

Fitbit

none

Fitbit

Set a goal and go.

Track your steps, distance, and calories with Zip™, One™, and now Flex™, our newest activity tracker. Choose the tracker that fits your day the best.

Ik heb mezelf begin juli zo’n Fitbit Flex gekocht. Het is echt plezant. Dat ding zit gewoon rond uw arm en verzamelt dag én nacht data om van die mooie statistieken te genereren.

2013-08-06 at 21.31

Ja, de nacht ook. Het maakt u zelfs s morgens wakker door geluidloos te trillen. Zalig.

Daar komt dan nog bij dat er ook wat competitie gevoel gekweekt wordt want ook hier hebben we vriendjes. De ranking is gebaseerd op het aantal stappen van de laatste 7 dagen.

Allemaal goed en wel, maar ik ben dus allergisch aan de plastieken bandje. Miserie. Miserie. Miserie. Ik heb het rond mijn twee armen geprobeerd maar in een paar dagen tijd ziet het rond dat bandje helemaal rood en staat het vol boebelen.

Niet getreurd Koen! Iedereen wil wel zo’n Fitbit Flex dus ik heb redelijk vlot een nieuwe eigenaar gevonden en kan ik voortaan meespelen met de Fitbit One.

Doe je ook mee?


fitbit flex one allergisch


Previous post
Amanda, recent posts Één kleine wijziging en vanaf nu zie je onder deze post ook de 5 vorige posts. Zo gaat dat. Voor deze wijziging zag je enkel de laatste en een
Next post
We zijn open Vandaag ben ik een speciale vorm van communiceren tegengekomen. Ons mama stond voor een gesloten binnenspeeltuin en vroeg me, via telefoon, of die