December 4, 2014 at 9:30am

Frisjes

none

Ik moet op zoek naar handschoenen. Handschoenen van het soort dat je vingers warm houdt, ook wanneer je langer dan 5 min op de fiets zit bij een temperatuur onder het vriespunt.

Een paar jaar geleden heb ik er goeie gekregen van mijn Sien. Ttz, mooie lederen en sinds vandaag weet ik, goed genoeg voor 5 min op de fiets. Ons kantoor ligt tegenwoordig op zo’n 20 à 25 min fietsen. Dat is al andere koek blijkbaar voor dat paar handschoenen. Vandaag ben ik twee keer naar school gereden (muts en sjaal van ons Nienke vergeten) en vervolgens met een kleine omweg naar kantoor. Dat was ongeveer een 3 kwartier buiten, en dat was duidelijk te lang.

We zijn nu meer dan 12 uur later en ik voel het nog steeds een beetje in mijn vingertoppen. Een watje, jaja, maar ondertussen zit ik er maar mee.


handschoenen koud frisjes watje


Previous post
Kingdom Rush Origins Nog niet zo lang geleden zou ik nog eens een Spel van ’t moment doen: Day of the Viking … … tot Kingdom Rush Origins eraan kwam. BAM. Verkocht.
Next post
Fissuur Ons Mila, mijn grootste prinses, kwam gisteren thuis met wat pijn aan/in haar voet. Ergens aan de middelste teen om precies te zijn. Iemand, een