December 11, 2013 at 9:30am

Geen bakfiets meer

none

Onze bakfiets, hij heeft iets meer dan 4 jaar dienst gedaan, in weer en wind buiten gestaan en dagdagelijks met véél plezier ons Arwen, Mila en Nienke naar school gebracht — 2 minuten stilte — is kapot.

Vorige zomer hebben we m nog wat laten oplappen, voor 180 euros hebben we er toch een jaar kunnen aanbreien. Nu is ie echter in zo’n staat dat ik er zelfs niet één euro meer in wil steken. Toen dat vorige week de pedalen muurvast zaten wist ik het: het is over.

We hebben lang getwijfeld over een nieuwe bakfiets en ik zou er vandaag nog steeds graag eentje hebben, maar het zou een beetje dom geld zijn mijn gedacht. Die twee oudsten moeten maar zelf fietsen en ons Nienke kan nog even in een zitje.

Dus. Sinds dit weekend is mijn VANMOOF Nr3 versierd met een kei-cool Yepp Maxi zitje. Op en af de fiets stappen is nog levensgevaarlijk maar ik neem aan dat dat ook maar wennen is. :)


kapot babboe bakfiets


Previous post
Onze holbewoner “Hey Koen, heb je dit al gezien?” - mijn Sien vanavond. Eentje uit een reeks foto’s van ’t school rond de geschiedenis van het schrift. Dat is
Next post
Hard slapen Overslapen, dat doe je zo: Ik had zelfs nog wel plannen om om 05.30u wat te gaan lopen. Om 7.48u uw oog opendoen, dat is dan wel verschieten. Ons