October 1, 2016 at 9:30am

Gevonden!

5a0992b3cf937f00185995ca-IMG_2469.JPG

Na ons pizzahut avontuur gisteravond heb ik ons Nienke met 39,1° koorts in bed moeten gooien. Paniek! Nee, niet helemaal maar toch niet zo fijn aan de start van een weekend.

Ons Nienke had het al een hele dag lastig, vooral omdat de beste mama van de hele wereld op dit moment in Portugal zit. Hopelijk is het gewoon allemaal wat te veel, vermoeidheid enzo, dacht ik.

Vanmorgen was ze tip top, geen koorts en als dat om 13:30u nog zo zou zijn zouden we naar de cinema gaan. Niet te druk, rustig aan.

We zijn Dory gaan zoeken! We hebben Dory gevonden!

De film was niet slecht maar toch geen hoogvlieger als je het mij vraagt. Ik had meer humor verwacht. Arwen, Mila en Nienke vonden het super, daar doen we het uiteindelijk toch voor, niet?

Spijtig genoeg heb ik mijn kleinste prinses toch met 37,4° in bed moeten steken vanavond. Die scouts vergadering gaan dus we best laten schieten morgenvroeg. Mijn plannen om te gaan lopen ook.

Morgen nog een keer op t gemakske zodat ze maandag vol energie naar school kan.


film Dory pixar cinema plattenienke


Previous post
Ze is weg Maar ze komt nog terug! Gelukkig maar! Als we al dat missen hier in huis aan elkaar zouden hangen dan zouden we een brug tot recht voor haar voeten
Next post
Nooit te groot Een bakfiets, dat is plezier voor groot en klein. Vooral ook heel gemakkelijk als de straat voor uw deur eigenlijk gewoon weg is. Maar ons Mila en