March 24, 2013 at 9:30am

Gezelschap

none

Onzen Bart is terug van een MAAND Thailand. Sinds gisteren.

Wij stonden daar met een mooi ontvangstcomité in de luchthaven te wachten en plots stapt er daar toch wel een Rode Duivel door de deur.

Wij hebben geen van allen hier eigenlijk iets met voetbal, maar als Vincent Kompany voorbij loopt, wat toch wel een beetje sensatie is, gaat mijn liefste helemaal uit haar dak. Dat het niet enkel Kompany was hebben we gezien wanneer de rest van de ploeg ook door de deur kwam. SENSATIE. :)

Resultaat: een hele hoop handtekeningen en wat foto’s. Mijn Sien heeft achteraf nog snel wat liggen puzzelen welke handtekening nu eigenlijk van welke speler is.

Arwen met Vincent Kompany

Arwen kon vanavond niet snel genoeg gaan slapen omdat het dan toch sneller school zou zijn’. Hij kon niet wachten om te gaan stoefen.


voetbal zotjes handtekening paparazzi


Previous post
RSS Feed Zou iemand dit nog gebruiken? Als het zo is, dan heeft Matt Gemmell wel een punt: Since Google Feedburner has the stench of death upon it (and
Next post
Nog vaderdag Het was vandaag Arwen’s eerste schooldag na een week ziek zijn en dus kreeg ik vandaag nog een cadeautje voor vaderdag. Ik ben graag papa.