June 5, 2015 at 9:30am

Het kan verkeren

none

Ik rij niet graag met de auto, nee, opnieuw, ik sta niet graag stil met een auto. Ik vind lopen fantastisch en probeer dat op regelmatige basis te doen. Ik probeer zo veel mogelijk met de fiets te doen, dat is SUPER maar ook … ga terug naar start.

De laatste 14 dagen heb ik in Vilvoorde gewerkt en dat heb ik nu een aantal keer met de fiets gedaan. Niet else dag, dat krijg ik nog niet rond. Het vraagt wel wat planning. Op tijd vertrekken, douchen bij aankomst, s avonds opnieuw, …

Zotjes ik weet het, maar ik ben zeker niet de enige die s morgens en s avonds zo’n afstand doet. Mijn 37 km (enkel, en maar 30 km meer dan ik naar kantoor moet fietsen) is waarschijnlijk maar een mooi gemiddelde. Het is anderhalf uur genieten.

Het alternatief is s morgens met de auto in de rij gaan staan om de E19 op te mogen.

Moest je mij dit alles 10 jaar geleden gezegd hebben, ik had er niets van geloofd. Niets. Meer nog, ik had er waarschijnlijk geld op gezet dat dat niet zou gebeuren.

Het kan verkeren, en dat is maar goed ook mijn gedacht.


lopen edegem hardlopen fietsen hardfietsen vilvoorde file


Previous post
Human is an all-day activity & calorie tracker that inspires you to move 30 minutes or more, every day. Die human app draait nu ongeveer een
Next post
Waze Af en toe rijd ik nog eens met de auto en vandaag was zo’n ongelukkige dag. Er viel wat nattigheid uit de lucht en plots weet niemand nog wat ie