February 7, 2018 at 9:30am

I FIXED IT

5a7ac06ec8a7120021150252-ifixedit.jpg

Eerst de vreugdekreet: EUREKA! Het is gelukt!

Wat dan

Batterijen zijn redelijk belangrijk in die slimme foons van vandaag. Zo hebben we hier een toestel dat we meerdere keren per dag moeten opladen en soms zonder boe of ba simpelweg uitvalt terwijl er nog 40% op de batterij-teller staat. Redelijk lastig, zeker als dat toestel verder nog perfect werkt.

Na een aantal succesverhalen te hebben gehoord besloot ik net voor Kerstmis vorig jaar er ook eens voor te gaan: https://www.ifixit.com/.

Je vindt daar alles: onderdelen, filmpjes, handleidingen mét foto’s en het gereedschap om dat allemaal tot een goed einde te brengen.

Durf

Durf, dat had ik nog nodig want het heeft tot gisterenavond geduurd vooraleer ik effectief dat ding uit elkaar heb durven halen.

De website zegt zo’n 20 min tot een half uur werk, ik denk dat ik er ongeveer anderhalf uur over gedaan heb.

GREAT SUCCESS

Het is gelukt. Het werkt. Vanavond weten we of die batterijduur er nu ook op vooruit gegaan is. 🤞🏻

Volgende keer eens een scherm proberen? Challenge accepted.


iPhone batterij ifixit great success!


Previous post
Schaatsen Arwen ging vanavond schaatsen met de Scouts. Dan moet er gereden worden natuurlijk, en die vrouwen van ons die kunnen dat organiseren als de beste.
Next post
Pedometer++ Streaks, dat doet iets met een mens. Of misschien alleen met mij, maar toch. Een streak in dit geval: een serie van opeenvolgende dagen waar ik