September 8, 2020 at 8:03pm

Een paar weken geleden is Cobra Kai toegevoegd aan onze Belgische Netflix bibliotheek. Vermits die Karate Kid films uit de jaren 80 jeugdsentiment zijn, wist ik eigenlijk op voorhand al dat ik dat GOED zou vinden.
Zelfs de remake uit 2010 vind ik best OK.

In het kort: ik ben fan. Dat is pure ontspanning en meer moet dat echt niet zijn.

Iron Eagle

In Cobra Kai zie je af en toe fragmenten uit Iron Eagle. MEER jeugdsentiment! Dat was ook al zo’n zalige film. Walkman op je hoofd, muziek loeihard en vliegen maar. Maar nu komt het: ik kan die blijkbaar niet op legale wijze kijken. Hier in huis hebben we Netflix, Apple TV+ en Yelo Play (Telenet). Ik wil zelfs nog extra betalen om m te huren maar nee hoor. Niets van. Hier in België mogen we die film niet zien.

Taxi en Léon, nog twee pareltjes die ik doodgraag nog eens wil zien. Nee hoor, niets van. Hier in België mogen we die niet zien.

Dat is ook niet de eerste keer dat ik tegen dat probleem loop.
Nee, ik ga niet opnieuw een DVD/Blu-ray speler kopen.
Dat dat iets met rechten te maken heeft kan toch niet het volledig verhaal zijn, wel? 💩

Pfff.


films streaming netflix apple tv+ iron eagle léon taxi cobra kai 🐍


Previous post
Music Harbor Mijn oog viel daarstraks op een app daar ergens tussen al die andere apps op mijn foon. “Goh, dat gebruik ik nu nooit. Kom, weg ermee.” Heel per
Next post
Op wielen Arwen moest voor school een foto nemen van een locatie op Zurenborg. “Kunnen jullie niet even met de auto rijden?” Nee, dat gaan we niet doen. Ik