December 28, 2012 at 9:30am

Kerst 2012

none

Het zit er weeral op. 6 dagen naar de d’Ardennen. Naar het schijnt was het daar net geen Ardennen, maar het was toch 140 km rijden. In die richting. Ik vind dat Ardennen-genoeg; Vervoz in Clavier.

Van vrijdag tot vrijdag in de regen gezeten, terwijl we daar 2 jaar geleden niet konden bewegen van de sneeuw. Het was leuk, gezellig, plezant en naar goede gewoonte hebben we daar véél gewandeld en gezelschapspellen gespeeld. Op kerstavond zijn we overhuis gekomen om ook met mijn ouders, broers en aanhangsels kerstmis te vieren. Zalig. Ik doe dat graag. We zaten namelijk met heel mijn schoonfamilie daar in de d’Ardennen.

Modave? Yes. Donderdag zijn we nog in de rapte een kasteel gaan bezoeken. Hoe ouder ik word, hoe meer ik daar van kan genieten. Het was knap en interessant. Meer foto’s hier.

Château de Modave


kerst 2012 vervoz clavier modave kasteel


Previous post
Het is zover Het heeft lang geduurd deze keer, maar het is zover. Ik ben tumblr beu. Het feit dat de boel weer eens dood was deze week heeft zeker geholpen. Ik
Next post
Nieuwjaarsbrieven Arwen, Mila en Nienke hebben gisteren voor ons hun nieuwjaarbrieven voorgelezen. Ze hebben natuurlijk fantastisch goed, lief en schattig gedaan.