May 5, 2013 at 9:30am

Kids at the Movies

none

Title: Kids at the Movies

Date: 2013-05-05 22:51

Tags: arwen, verjaardag, feestje, vrienden, klas, kinepolis, the croods

Kids at the Movies, daar zaten wij vanmorgen. Mijn Sien was met het idee gekomen om daar onzen Arwen zijn verjaardagsfeestje te houden. Er is daar dan vanalles te doen, zoals ze op de website zeggen:

Zoals gewoonlijk ontvangen we jullie vanaf 9u30 met open armen om je te laten grimeren, uit te leven op het springkasteel of je creativiteit los te laten in het tekenatelier. Om 11u is het tijd om de bioscoopzaal in te duiken voor een filmmagisch avontuur naar keuze.

Dat klopt. Helemaal. Alle kindjes (9!) kregen aan de ingang een _goody bag*_ en vervolgens konden we nog een dik uur rondlopen en spelen in de gang voor de zalen.

Als film had Arwen The Croods gekozen. Lang geleden dat ik nog zo met een film gelachen heb. Ongelooflijk. Die mensen dat dat gemaakt hebben, hebben nog geen klein beetje fantasie. Mooie mooie beelden, kleuren, beesten en humor. Véél humor, zelfs in het Nederlands.

Hoewel de kindjes al van 9.15u bij ons waren is 13u ook een dom uur om af te ronden. Zouden we dan al terug thuis zijn? Hebben ze dan gegeten of niet? Hebben ze nog honger of niet? Kindjes van een feestje naar huis sturen met honger dat kan toch ook niet?

… dus waren er hot dogs!

… en was het feestje om 13.30u gedaan.

Winning!

*Hoe noemen we dat in het Nederlands?


arwen verjaardag feestje vrienden klas kinepolis the croods


Previous post
Dom kan ook Dom, omdat het kan. Wanneer mijn Sien laat moet werken heeft ze graag dat we hier thuis toch nog wat gezond eten. Zodoende kan ik mijn
Next post
BMI of BSA berekenen Title: BMI of BSA berekenen Date: 2013-05-07 22:57 Tags: bmi, bsa, rekenen Om de één of andere reden willen sommige mensen OF een BMI - Body Mass