October 12, 2014 at 9:30am

Levensloop Edegem

none

Levensloop Edegem

De 24u zijn nog niet voorbij en ik zit hier al te typen. Ons platte Nienke had hoogdringend een dutje nodig dus dat geeft mij wat tijd. Zo’n evenement kruipt niet in je koude kleren dus alzeker niet in die van een pruts van 5 jaar.

Levensloop

Levensloop van Stichting tegen Kanker is een gemeenschapsevenement waar we de moed van mensen met kanker vieren, waar we ons de mensen herinneren die aan kanker overleden, en we samen strijden tegen de ziekte.

Levensloop, wat is dat nu eigenlijk? - klik maar op die link, ik wacht wel even.

Gelezen? Ben je mee?

Ik heb dat eerlijk gezegd serieus onderschat. Op verschillende vlakken:

  • dat leeft HARD

  • veel volk, grote inspanningen

  • niemand, maar dan écht niemand staat er alleen voor in zijn strijd tegen kanker

  • ik zou 4 keer een uur lopen in die 24 uur

Wel, ik doe mijn hoed af voor de organisatie. Hou die boel maar eens 24 uur (en meer) draaiende. Ik doe nog een andere hoed af voor al die vrijwilligers, die helpende handen. Ik doe nog een grotere hoed af voor al die in beweging blijvende mensen. Ok, ik was er daar eentje van, maar we waren, of beter ZIJN, met velen. Ferm.

4 keer een uur lopen, dan zat ik in mijn hoofd aan 40 km. Uiteindelijk heb ik 4 keer gelopen, maar dat was toch een pak lastiger (< 40 km) dan ik had gedacht. En dat is OK.

We staan daar. Véél harten. Véél riemen.


edegem levensloop 2014


Previous post
Action! Gisteren bedacht ik me ineens dat er ook een professionele fotograaf aanwezig was op de jaarmarktloop in Edegem. En ja hoor! Die zijn er! Echte
Next post
In Flames Ik heb er drie jaar op moeten wachten, maar vorige woensdag was het zo ver. In Flames stond nog eens op de planken van de Ancienne Belgique. Het