September 5, 2013 at 9:30am

Lezen

none

Vakantie is voor mij de beste moment om te lezen. Kindjes, zon, zee, strand, zwembad, liggen, … en lezen. Dat is één van de beste dingen aan mijn verlof, dat ik een goed boek (of meerdere) kan lezen.

Dit jaar had ik De Laatkomer van Dimitri Verhulst, Wij en ik van Saskia de Coster en The Hunger Games trilogy van Suzanne Collins mee.

  • De Laatkomer was fantastisch. Zo herkenbaar. Ik ga meer lezen van die mens.

  • Wij en ik, meh. Goed geschreven, maar ik ben op 1 kwart van het einde gestopt omdat ik maar aan het lezen was om te lezen. Ik miste iets.

  • The Hunger Games, schitterend. Mijn verlof was te snel gedaan, en door het vorige boek was ik veel te laat begonnen. Ik had/heb echt spijt dat ik niet eerder in dit boek begonnen was.

Ondertussen zit ik halverwege boek 2 van The Hunger Games, het blijft goed, maar ik heb hier die vakantieomgeving niet. Dat gaat nog even duren voor ik er helemaal door ben. Maar ik geef niet op!


lezen tijd verlof the hunger games de laatkomer wij en ik


Previous post
Real Racing 3 Racen op de telefoon, ik doe dat graag. Need for Speed Most Wanted was weeral een tijdje geleden dus @fousa’s tip kwam geen moment te vroeg. Ik heb
Next post
Vroeg lopen ’s Avonds gebeurt het nog al wel eens dat of mijn Sien of ik bezig zijn of weg moeten. Geen tijd om te lopen. De gemakkelijkste manier om daar tijd