July 11, 2020 at 7:08pm

Pairi Daiza

We zijn nog eens beesten gaan kijken vandaag! Mijn liefste kwam donderdag met het lumineuze idee: Als we nu zaterdag eens naar Pairi Daiza gaan? Dat voelt toch al als een klein beetje vakantie, toch?”

Ons Nienke was er al een keertje geweest met haar peter, maar voor de rest van ons was het de eerste keer. We keken er ook allemaal naar uit, we hebben dat lang genoeg uitgesteld omdat het zó vér is.

Vogel

Vis

Spin

Het was een TOP-dag. Op tijd vertrokken zodat we rond 9:45u de parking opreden. Dat was trouwens een goed idee want later op de dag waren er tal van lange rijen te zien bij plaatsen waar wij nog rustig hadden kunnen doorwandelen.

Het is een pracht van een park. De dieren zijn ook écht overal, daarmee bedoel ik dat je nooit lang moet wandelen op zoek naar het volgende, ook al is het zo groot. Proper verzorgd door vriendelijke mensen.

Mondmasker PRO-TIPS 😷

  • Probeer je niet ergeren aan je medemens omdat zijn/haar mondmasker onder de neus hangt.
  • Probeer je niet te ergeren aan je medemens omdat hij/zij in je rug ligt te duwen en niet goed weet wat 1,5 meter afstand is.
  • Probeer je niet te ergeren aan je medemens die precies nog nooit van COVID-19 heeft gehoord.
  • Draag je mondmasker juist en met plezier.

… met die tips is het verplicht dragen van een mondmasker helemaal zo erg nog niet.

Verder, nog niet naar Pairi Daiza geweest? DOEN!


beesten kijken pairi daiza 🐘 🐅 🦜 🦚


Previous post
Olie Nu dat ons Nienke op kamp is, is het plots een beetje gemakkelijker om de parket boven nog eens wat liefde te geven. Een verse laag olie en je hoort
Next post
Smile! Die kleinste prinses van ons, die doet niets liever dan dingen maken, knutselen. Dat kan gaan van koekjes bakken, tekenen, digitaal tekenen,