June 9, 2020 at 6:15pm

Ik ben best wel goed in nuttig & aangenaam koppelen mijn gedacht. Ik heb er ook weinig problemen mee om mezelf best wel goed te vinden in nuttig & aangenaam koppelen.

Mijn auto moest vandaag de garage binnen. Een groot onderhoud. Ook al rij je er zo goed als niet (meer) mee, dat jaarlijks onderhoud, dat hoort er toch wel bij. Die auto blijft dan een hele dag in de garage om s avonds als nieuw terug opgehaald te worden.

Dat kan met een vervangwagen geregeld worden, maar hey, dat is voor watjes. Ik heb vanmorgen mijn rollerblades in de auto gesmeten en ben vertrokken. Bij de garage aangekomen, mijn schoenen gewisseld met rollerblades en hup: 4,5 km plezier om thuis te geraken. Rond 17u was het tijd voor de omgekeerde oefening.

Wat misschien een beetje vreemd was voor de lieve mensen achter de receptie: ze hebben me in de garage enkel op wieltjes gezien omdat mijn schoenen de auto niet zijn uitgeweest.

Een auto voorzien van een onderhoud is dus gelijk aan 9 km plezier op mijn favoriete wieltjes. 🤩


auto onderhoud garage rollerblades


Previous post
Sluikstorten Dit kwam ik gisteren tijdens mijn loopje tegen, achter/naast de golf in Edegem. Degoutant, dat is bijna een hele inboedel dat ze daar naast de weg
Next post
Inside the syndicate Japan’s Yakuza: Inside the syndicate stond blijkbaar al 5 jaar starred in mijn Feedbin account. Waarschijnlijk vond ik dat toen interessant maar had