September 15, 2017 at 9:30am

SA

5a0992b3cf937f00185995fe-Screen-Shot-2017-09-15-at-21.29.11.png

Ik ben hier nu sinds maandagavond, dat is een mooi moment om eens wat typen mijn gedacht.

De (voorbije 4 en de) komende 6 dagen werk ik vanuit Pretoria, Zuid Afrika. Dat is op zich best cool ware het niet dat ik een dikke 10u vliegen van huis zit. Dat fijn huis waar ook een fantastische vrouw en drie! schatten van kinderen wonen.

Dat land hier, daar kan ik toch nu toe alleen maar over stoefen. De dingen/mensen waar ik mee te maken krijg toch, niet onbelangrijk als ik de verhalen hier mag geloven. De mensen zijn top, vriendelijk en open. Het eten is ongelooflijk, elke maaltijd is een feest. Om dan nog maar te zwijgen over het weer. 30º alsof het niets is. Die 30º is hier ook helemaal niet te warm.

Maar dan komen we terug bij mijn Sien, Arwen, Mila en Nienke. Ja we kunnen bellen, ja we kunnen Facetimen, ja we kunnen berichtjes sturen en ja we zitten zelfs in dezelfde tijdszone. Nee, dat maakt niets uit.

Morgen zit ik in de helft.


SA


Previous post
Battle Golf Online Ik vind het de laatste tijd maar plattekes in iOS spelletjesland. Er zijn genoeg super knappe dingen maar je moet ze nog graag spelen ook
Next post
The Elephant Sanctuary Meer bepaald The Elephant Sanctuary - Hartbeespoortdam. Ben ik blij dat ik last-minute nog een paar dingen heb kunnen regelen voor dit weekend. Ik