May 26, 2014 at 9:30am

Sien Pillot, 6269

none

Zou ik durven zeggen dat het 7,5 geleden jaar allemaal begonnen is? Toen is mijn Sien met 287 stemmen de gemeenteraad ingesprongen. Tijd vliegt, dat weten we allemaal maar al te goed, maar wat ze gisteren als resultaat heeft neergezet: hoed af.

6269 voorkeurstemmen

Dat zijn een heleboel stemmen die ze voor Groen daar in de Kamer binnengehaald heeft.

Ik ben een trots man. Ze heeft er hard voor gewerkt, en dat hebben we hier allemaal geweten, maar we hebben ook allemaal tot de laatste snik gesupporterd. Ik kan het me niet voorstellen wat dat de volgende keer gaat geven.

Die van ons, dat is een rijzende ster. ;)

Bedankt allemaal.


groen sien pillot verkiezingen vk14


Previous post
Nerdy Na Plattan, nu Nerdy. Opnieuw via All Ghost Themes. Beter. IMO.
Next post
Selfie Ik heb geweldige vier dagen achter de rug. Echt waar, daar kan ik nog wel een tijdje van nagenieten. Mijn Sien was jarig. ’s Morgens een ontbijtje