March 8, 2021 at 10:19pm

Spatial Audio

Ik durf al wel eens strijken. Wanneer ik strijk is dat ook de ideale moment om een film of serie te kijken. Meestal gebeurt dat dan op een iPad omdat tegenwoordig ieder zijn ding wil zien. Samen iets kijken, dat moeten we al bijna plannen. Ik overdrijf, op vrijdag -of zaterdagavond lukt dat wel.

Maar dus, terug naar de strijk, mijn iPad en ik: ik had net Braven gekeken op Netflix en ik was nog niet helemaal klaar met strijken. Omdat iedereen wild doet over For All Mankind was dat precies wel een slimme keuze.

AirPods Max & Spatial Audio, ik wist niet wat er gebeurde. Wat is dat?! Ik had precies geen koptelefoon meer op!  Belachelijk goed. Zo goed, dat ik iedereen eens heb laten luisteren om zeker te zijn dat het niet aan mij lag.

Wtf. Die serie moet helemaal niet goed zijn, ik ga ze uitkijken, alleen voor het geluid.

Dit was eerst te lezen op Hey, World


hey world


Previous post
Coronaproof Als ik vandaag de dag aan één woord een grondige hekel heb is het ’coronaproof’.Ik heb mezelf ook al op het gebruik ervan betrapt. Spijtig genoeg
Next post
Get World Fan, maar toch een paar bedenkingen. Een scriptje later is er toch al een tijdelijke oplossing, mijn posts op Hey World geraken op mijn eeuwenoude