September 16, 2017 at 9:30am

The Elephant Sanctuary

5a0992b3cf937f00185995ff-IMG_2092.JPG

Meer bepaald The Elephant Sanctuary - Hartbeespoortdam.

Ben ik blij dat ik last-minute nog een paar dingen heb kunnen regelen voor dit weekend. Ik had er voor vertrek niet écht bij stilgestaan en voor dat je het weet zit je op een vliegtuig, en dan is ineens dat weekend daar.

Deze namiddag ben ik dus olifanten gaan kijken, en niet alleen kijken. Man man man, wat een ervaring!

Ik heb:

  • ongeveer elke bewegend stukje olifant kunnen aanraken

  • kunnen knuffelen met een olifant

  • een kus gekregen van een olifant

  • gewandeld met een olifant

De mannen daar hebben van dat alles wat foto’s genomen. Het is de moeite niet om ze te filteren dus hier zijn allemaal: https://flic.kr/s/aHsm7U612E

Het was fantastisch. Wat een beesten. In de positieve zin. De rit naar Elephant Sanctuary - Hartbeespoortdam was een dik uur rijden, maar ik had fijne gids mee. Ik ben zelf niet zo prater, gelukkig was die mens dat wel. Moest er na de rit van vandaag een school op zoek naar een gastspreker over Zuid Afrika, I’m your man. 😉

Morgen staat Pilanesberg National Park & Game Reserve op het programma. Om 6u zijn we weg voor een rit van 2u, om dan … in dat park te zijn/doen.

Ongetwijfeld morgen nog wat SUPER!-foto’s.


SA olifanten


Previous post
SA Ik ben hier nu sinds maandagavond, dat is een mooi moment om eens wat typen mijn gedacht. De (voorbije 4 en de) komende 6 dagen werk ik vanuit
Next post
Pilanesberg Zo gezegd, zo gedaan. Vandaag stond Pilanesberg op ’t programma. Vanmorgen om 6:15u waren we onderweg, een rit van 2u naar ’t park. Deze keer in