September 26, 2017 at 9:30am

Vliegen

5a0992b3cf937f0018599602-Ryanair.b737-200.ei-cnv.bristol.arp.jpg

Een paar jaar geleden hebben we ergens het idee opgevangen om ipv een feest, lentefeest of plechtige communie, een citytrip te doen met enkel het feestvarken in kwestie.

Arwen was de eerste dus hebben we hem de keuze gelaten: feest of citytrip. Dat was redelijk gemakkelijk, we zouden naar Rome gaan. Ons Mila is er nog steeds niet uit, schattig hoor.

Om verschillende redenen is het er nog steeds niet van gekomen. Eerst vonden we niet direct een geschikt (lees betaalbaar) weekend om te vliegen. Het volgende jaar hadden we zelfs al vliegtickets maar zijn we niet kunnen vertrekken.

Dit jaar is alvast wederom spannend begonnen! We hebben tickets! Bij Ryanair! Voorlopig vliegen we nog maar ik durf alvast geen hotel te boeken tot … ik weet eigenlijk niet hoe lang we gaan kunnen wachten.

Spannend! 😯


vliegen ryaniar citytrip


Previous post
Thuis zoete thuis Heb je dit weekend een gelukkig man gezien? Dat was ik. Een paar mooie knutsels van Arwen, Mila en Nienke rijker, wat wil je nu nog meer? Met zo’n
Next post
Rider Competitie in huis, dat is OK. Arwen kwam een dikke week geleden met een nieuw spel af: Rider. Plezant spel, kort en snel, perfect voor in ’t