June 18, 2014 at 9:30am

Voetbal op school

none

Er is deze dagen wat voetbal op tv. De aandachtige medemens heeft dat waarschijnlijk wel opgemerkt. Ik probeer het wat te volgen maar in deze fase, als de Belgen niet spelen, is het nog niet zo interessant mijn gedacht. Het gaat plezanter worden als er minder ploegen overblijven.

Maar ondertussen hebben de Belgen hun eerste match wel gespeeld én gewonnen.

De juffen en meesters van Arwen en Mila hadden het lumineuze idee om een event te organiseren in de refter van t school. Er kon zo’n 200 man naar onze Rode Duivels komen kijken op een groot scherm. Beter nog: er waren hotdogs en bier. Én hele hoop fijne supporters.

De volgende keer dat de Belgen spelen, is dat nog tijdens het schooljaar? Ik wil daar! nog wel eens gaan kijken hoor!


arwen mila voetbal wk rode duivels


Previous post
Alsof het gisteren was Mijn weken die vliegen voorbij. Ik spreek zelfs niet meer over dagen. Ongetwijfeld denkt de rest van de mensheid er net zo over maar man, het gaat
Next post
Een vijver in huis Ons Nienke is jarig vandaag. 5 jaar. 5. Zo snel gaat dat. Ze keek er al een tijdje naar uit, dat maakt het plagen ook eens zo plezant. Ik ben ook