April 29, 2013 at 9:30am

Weekend

none

Title: Weekend

Date: 2013-04-29 22:42

Tags: familie, weekend, fijn, diamant, jubilee, top gear

Een weekend zoals hetgeen dat net voorbij is, zo wil ik er meer. Zon, feest, familie, rust, meer familie, meer zon … en een sportpaleiske. Ook: na 22u heel de wereld (in een straal van 5 km rond Edegem) afrijden op zoek naar eten.

  • Ons moemoe en vava hebben zaterdag hun Diamanten Jubilee gevierd en wij mochten mee feesten. Lekker eten, lekkere drank maar vooral véél familie en mensen die ik al veel te lang niet gezien had.

  • Zondagmorgen, Sien was (nog; de nacht) aan het werk en Arwen en Mila waren naar de scouts, ben ik met ons Nienke t Of in Hove gaan verkennen. Het zonnetje was er al dus zijn we met de bakfiets naar daar gereden om vervolgens te genieten op dat terras.

  • Zondagnamiddag, ons Nienke en mijn Sien in bed (platte rust), opnieuw naar t Of in Hove maar deze keer met Arwen en Mila. Opnieuw genieten op dat terras.

  • Zondag iets latere namiddag, hier voor ons deur aperitieven met de buren. In de zon, ah ja.

  • Zondagavond: Top Gear Live met ons papa en mijn twee broers. In tegenstelling tot wat anderen zeggen: DAT WAS DE MOEITE.

Dus. Komen er nog van die weekends?


familie weekend fijn diamant jubilee top gear


Previous post
4sq, toch? Ik was het beu, maar ondertussen ben ik het toch stilletjes terug gaan gebruiken: Foursquare. Sst, niet verder vertellen! Daar zijn een paar
Next post
Dom kan ook Dom, omdat het kan. Wanneer mijn Sien laat moet werken heeft ze graag dat we hier thuis toch nog wat gezond eten. Zodoende kan ik mijn