March 9, 2014 at 9:30am

Zo Zoo

none

Ja, ik weet het, je rijdt niet met de auto naar t stad op een zaterdag.

Maar, maar, het was naar de Zoo, én ik had een strakke planning, én onder het station is een parking én, euh…

Tot zover de excuses. Mijn Sien was gaan werken en beesten kijken leek ons wel een goed idee. Met een abonnement is het niet zo erg dat je maar 1 a 2 uur tijd hebt voor een bezoek aan de Zoo.

Arwen, Mila, Nienke en ik de auto in en naar t stad.

We zijn redelijk vlot tot in de parking geraakt. VRIJ stond er op dat bordje aan de inrit. Niets was minder waar, beneden aangekomen was het gewoon filerijden door een VOLLE parking. Belachelijk gewoon. We hebben er een kwartier over gedaan om terug buiten te geraken.

Geen probleem kindjes, ik vind buiten wel een plaatsje.

Na een paar minuten, nog steeds niet gevonden, was ik opnieuw zó ver van de Zoo dat mijn goesting over was. Nergens geraakt ge daar een auto kwijt. Wat op zich misschien wel goed is, maar op dat moment … AARGH!

Even kwam Planckendael nog ter sprake, maar uiteindelijk heb ik van ons kindjes een rondleiding gekregen in dat nieuw park aan het Neerland (Wilrijk).

Ook super!


parkeren antwerpen miserie neerland zoo park


Previous post
Eerste zon Zie je dat? Dat is de schaduw van een VANMOOF Nr 3 in beweging in de eerste avondzon (gisteren). De eerste foto was beter qua schaduw, maar er
Next post
Picknick in eigen huis Het was etenstijd en ze waren zo mooi aan het spelen mijnheer. Ik kon het niet over mijn hart krijgen om die tafel te laten opruimen dus zijn we